I’m back guyyyys!!!

Jag S. U. G. E. R på att blogga, seriöst! Men nu tänkte jag starta upp detta igen. Den här bloggen kommer fortsätta handla om lite allt möjligt krims krams som kanske kan vara intressant att höra ifrån mitt liv. Tror inte jag ska skriva om allt som hänt sedan senaste inlägget för let’s be honest, det blir för mycket, men kan dra en liten allmän sammanfattning.

Min häst har fått fång och har stått hela sommaren. Fång är en sjukdom som drabbar hovarna hos hästar, kan skriva ett inlägg om vad det är någon annan gång.

Jag är igång ordentligt med träningen, tränar HIIT tre dagar i veckan, och eftersom min häst står på rehab så måste han ha lunch varje dag och har cyklat i princip varje dag de 4 km upp till stallet tur och retur för att ge lunch. Är även igång relativt bra med Pila:)

Jag har sommarjobbat hos min kusin och klippt gräset och målat. Moneeeyyyyy!!

Jag har konfirmerat mig, varit i Polen på konfaresa och i present fick jag b l a en Calvin Klein- klocka som jag ÄLSKAR!

Har varit i Berlin, det var suuupervarmt!! På färjan mellan Rostock-Gedser köpte jag en parfym, Calvin Klein One, och är rätt in love med den också. Tror jag har en grej för Calvin Klein… Köpte även i Berlin en tröja från Levi’s, en från Marc O’ Polo och en från Tommy Hilfiger och spenderade därmed närmare 1000 kr på tre T-shirts, oopsi.

Om ca en halv vecka börjar skolan igen och jag är rätt säker på att jag är den enda som faktiskt ser fram emot det, jag hatar att bara sitta hemma och inte göra ett skiiiit. Känner mig så oproduktiv för om jag inte tränar, är i stallet eller jobbar så har jag inget att göra, möjligtvis kolla på Arrow, ASBRA serie!! Rekommenderar starkt!

Så jaopp, detta är i princip min sommar, imorgon ska jag ha sleepover/girl’s night med mitt Girl Squad, tagga!

Kommer skriva ett inlägg straxt härefter om min träning idag.

//Joshi

 

IMG_3200

Lägger upp en bild från Mariakyrkan i Polen, fantastisk utsikt!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>