Lazyday

Hejsvejs! (Wait, vem säger ens så nuförtiden?)

Idag var en laaazyyyy daaaay. Har inte gjort speciellt mycket idag, upp kl 08 och cyklade upp till stallet, tog ut hästarna, sen frukost och i övrigt har jag i princip bara legat framför TV.n. Kollade på dokumentären What The Health. Jag tyckte den var bra, sedan hur trovärdig den är i vissa aspekter KAN ifrågasättas. I vilket fall som helst ger den en tankeställare. Jag som själv varit pescetarian (avstår från fågel och rött kött) i lite mer än två år nu funderar starkt på att längre fram bli vegan, men det kanske blir då jag själv lagar min mat och så. I alla fall rekommenderar jag att se den, och även Cowspiracy. Båda två är väldigt bra dokumentärer som finns på Netflix.

Tränade idag faktiskt, men hade verkligen NOLL inspiration till det idag. Körde ganska lågintensivt med en riktig ab-burnout. Har dessutom inga speciellt bra vikter, ska skaffa tyngre. Tänkte jag skulle sola efter att jag tränat för det var sol ute då, gick in snabbt och bara bytte om till bikini, går ut OOOOOOOCCHHHH…..regnmoln… ofc

Mamma var schysst, gjorde frukt & bär smoothie nu på kvällen, inte världens nyttigaste ingredienser överlag men god var den i alla fall!

IMG_4147[1]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Länkar även videorna jag tränade till idag, feel free to try them out!

YouTube Preview Image YouTube Preview Image

//Joshi

 

 

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>