First day!

Okej, första dagen i skolan=check!

Känns rätt wierd att tänka att jag faktiskt går i nian, jag tycker högstadietiden gick väldigt fort…

Nåja, har inte så mycket att säga om idag, jag tyckte den var kul. Vi hade bara två lektioner så det var ju rätt chill också. Var dock trött när jag kom hem så hade verkligen NOLL träningsmotivation plus att jag hade huvudvärk så tränade faktiskt inte idag, sue me. Men imorgon ska jag rida och på fredag SKA jag träna. Punkt. Påminn mig om det om jag glömmer.

Drack smoothie nu ikväll, inget te för mig ikväll. Skulle fixat det tidigare hmm… men ska gå och lägga mig nu för jag har som mål att få MINST 8 timmars sömn, kan inte gå igenom nian som i åttan då jag somnade 02:30 och gick upp 06:00… nä skärpning Joshi!

God natt alla!

//Joshi

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>